Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Pasta Frutta Storpakning

1 / 1

Pasta Frutta Storpakning

199 kr
Er du en godtegris som liker syrlighet kombinert med sødme? Her har du noen sur-sukrede godteritepper som flyr ned i magen! Dette godteriet har et fargerikt utseende som garantert blir en suksess i barnebursdagen. Og du kan ta det helt med ro, for di
Les mer
Er du en godtegris som liker syrlighet kombinert med sødme? Her har du noen sur-sukrede godteritepper som flyr ned i magen! Dette godteriet har et fargerikt utseende som garantert blir en suksess i barnebursdagen. Og du kan ta det helt med ro, for disse to kiloene kommer til å være nok til absolutt alle! 

Pasta Frutta Storpakning inneholder sur-sukrede, flate godteriteppet med fruktsmak og er blandet i fargene gul, grønn og oransje. 

Inneholder en eske på 2 kg.

Ingredienser: Glukose-fruktosesirup, sukker, maisstivelse, fuktighetsbevarende middel: (sorbitolsirup), hvetemel, surhetsregulerende middel: (sitronsyre, eplesyre), aroma, glukosesirup, overflatebehandlingsmiddel: (karnaubavoks, fargestoffer: (E120, E100, E141).

Endringer i produktets innhold kan forekomme. Sjekk derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
1451 kJ342 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
1,3 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
1,1 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
81 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
52 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
0.8 g
Salt / Suolaa
0,26 g
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .