Tilbake til start
Mackie's Haggis, Neeps & Tatties Chips

1 / 1

Mackie's Haggis, Neeps & Tatties Chips

49 kr
«Yummy, yummy, yummy, I've got love in my tummy!» Akkurat sånn føles det for den lille magen din når den har fått seg en dose av disse godbitene! Du trenger ikke reise helt til Skottland for å få en smak av den skotske nasjonalretten. Fantastisk, ikk
Les mer
«Yummy, yummy, yummy, I've got love in my tummy!» Akkurat sånn føles det for den lille magen din når den har fått seg en dose av disse godbitene! Du trenger ikke reise helt til Skottland for å få en smak av den skotske nasjonalretten. Fantastisk, ikke sant? Mackie’s har tryllet fram denne smaksopplevelsen i en pose chips! Potet- og kålrabichips, det blir ikke bedre enn det, så la fråtseriet begyyyynne! 

Mackie's Haggis, Neeps & Tatties Chips har smaken av den skotske nasjonalretten som smaker kålrabi og potet. Høres spennende ut, ikke sant? 

En pose inneholder 150 gram.

Ingredienser: potet, solsikkeolje med høy oljesyregehalt, Haggis, kålrot & tattieskrydder (7 %) (gjærekstraktpulver, salt, løkpulver, rismel, krydder (svart pepper, korianderfrø), gjærpulver, sukker, naturlige aromaer, surhetsregulerende middel: sitronsyre). Kan inneholde spor av HVETE, BYGG, HAVRE, KORN som inneholder GLUTEN, MELK og SENNEP. Egner seg for vegetarianere og veganere. Oppbevares svalt og tørt. Bør konsumeres innen 24 timer etter at posen er åpnet.

Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Har du spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke annet er oppgitt.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
1925 kJ460 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
21 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
3,3 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
68 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
0,6 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
4 g
Salt / Suolaa
2,2 g
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser