Tilbake til start
Kinderegg

1 / 1

Kinderegg

1 095 kr
Kinderegg har sin opprinnelse i Italia, der det av tradisjon gis et sjokoladeegg fylt med et hemmelig leketøy til barna, til påske. Her hjemme kjøper vi kinderegg året rundt og gir til barna våre (og oss selv). Denne deilige godbiten i form av et eg
Les mer
Kinderegg har sin opprinnelse i Italia, der det av tradisjon gis et sjokoladeegg fylt med et hemmelig leketøy til barna, til påske.

Her hjemme kjøper vi kinderegg året rundt og gir til barna våre (og oss selv). Denne deilige godbiten i form av et egg i melkesjokolade og hvit sjokolade gir både smak og spenning. Inni egget ligger det nemlig et innkapslet leketøy.

Når du har spist opp sjokoladen og lekt ferdig med leketøyet, kan du lage bakepulverbomber ved hjelp av den gule kapselen som leketøyet ligger i. Det er bare å blande litt vann og bakepulver i kapselen, riste godt og kaste av sted. KABOOOM!

Ingredienser: melkesjokolade 47 %, (sukker, helmelkpulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator: lecitiner (soya); vanilje), skummetmelkepulver (17 %), sukker, vegetabilsk fett (palme, shea), smørkonsentrat, emulgator; lecitiner (soya), vanilje. Melkebestanddeler totalt: 32 %. Kakaoinnhold totalt: 15 %. Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.

Kinderegg selges enkeltvis på 20 g og i hel forpakning (72 stk.) på 1,4 kg. 

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
2323 kJ557 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
35,5 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
22,6 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
52,3 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
52,1 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
0 g
Protein / Proteiinia
8,7 g
Salt / Suolaa
0,323 g
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser