Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Kinder Joy Overraskelsesegg

1 / 1

Kinder Joy Overraskelsesegg

69 kr
Det er ikke uten grunn at Kinderegg har blitt en suksess: utover det deilige godteriet får barna også den ultimate overraskelsen i hvert eneste egg – et leketøy! Som om dette ikke var nok, så har Kinder Joy kremet fyll med sjokolade i. Helt enkelt en
Les mer
Det er ikke uten grunn at Kinderegg har blitt en suksess: utover det deilige godteriet får barna også den ultimate overraskelsen i hvert eneste egg – et leketøy! Som om dette ikke var nok, så har Kinder Joy kremet fyll med sjokolade i. Helt enkelt en uslåelig kombinasjon.

Kinder Joy Overraskelsesegg består av to kremete fyll, et med sjokoladesmak og et med melkesmak. Det finnes også to kjeksbiter i sjokoladen. Foruten godteriet finnes det en overraskelse i form av et leketøy i egget. Anbefales for barn over 3 år på grunn av små deler i egget.

Selges enkeltvis og veier 20 g.

Ingredienser: Sukker, vegetabilske fetter (palme, shea), skummet melkepulver (19,5%), hvetemel, fettredusert kakao (3,5%), hvetekim, hvetestivelse, kakaomasse, kornmaltekstrakt i pulver, emulgeringsmiddel: lecitiner (soya), solsikkeolje, melkeproteiner, kakaosmør, aromaer, bakepulver (ammoniumhydrogenkarbonat, natriumhydrogenkarbonat), salt. Forandringer i produktets innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp, om ikke annet angis.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
1391 kJ327 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
0,1 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
0 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
76 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
64 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
0 g
Protein / Proteiinia
4,8 g
Salt / Suolaa
0 g

Identifikasjon

EAN 8000500028124
Produsentens artikkelnummer FER400
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser