Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Gigantisk Sjokolade Oreo

1 / 1

Gigantisk Sjokolade Oreo

(1 anmeldelse)
699 kr
I stedet for å prøve å finne en gigantisk sjokoladerull full av oreokjeks, kan du være smart og kjøpe en i stedet! Ingen kommer noensinne til å få vite at du jukset og kjøpte en i stedet for å vinne på hederlig vis. Men som alle vet – skjokoladehjul
Les mer
I stedet for å prøve å finne en gigantisk sjokoladerull full av oreokjeks, kan du være smart og kjøpe en i stedet! Ingen kommer noensinne til å få vite at du jukset og kjøpte en i stedet for å vinne på hederlig vis. Men som alle vet – skjokoladehjul er en scam! 

Gigantisk Sjokolade Oreo inneholder utrolige 2,3 kg oreokjeks i femten forskjellige poser. Når du får denne i hus har du kjeks så det holder for mange måneder! Dette er egentlig en utgave som man vinner på et sjokoladehjul, men ettersom ingen av oss på Partyking noensinne har vunnet en eneste gang valgte vi i stedet å skaffe kjeksen på en annen måte! Og gavmilde som vi er, deler vi gjerne med deg!

Noter at forpakningen ikke leveres som et eneste gigantisk oreorør med store kjeks, men som 15 poser med drøyt 150 gram oreokjeks.

  • Mål: 70 x 14 x 12 cm
  • Vekt: 15 x 154 g, totalt 2,3 kilo

Ingredienser: HVETEMEL, sukker, vegetabilsk olje (palm), fettredusert/kakaopulver 4,6%, HVETESTIVELSE, glukose-fruktosesirup, bakepulver (kaliumvæske-/hydrogenkarbonat, ammoniumvæske-/hydrogenkarbonat, natriumvæske/hydrogenkarbonat), salt, emulgeringsmiddel/emulgator (SOYALECITIN, solsikkelecitin), aroma (vanilje). KAN INNEHOLDE MELK. Forandringer i produktenes innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakning. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp, om ikke annet angis.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
2010 kJ480 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
20 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
9,8 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
69 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
38 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
2,5 g
Protein / Proteiinia
5 g
Salt / Suolaa
0,9 g