Tilbake til start
Cointreau Sjokolade Likør

1 / 1

Cointreau Sjokolade Likør

89 kr
Cointreau, er et vanskelig navn å uttale og som bærer på en smak som kan forveksles med gull! Cointreau er en fransk likør med smak av appelsin. laget av bitter appelsin. Produsenten ble grunnlaget i 1849 i Rue Saint-Aubin i Angers, der deres store m
Les mer
Cointreau, er et vanskelig navn å uttale og som bærer på en smak som kan forveksles med gull! Cointreau er en fransk likør med smak av appelsin. laget av bitter appelsin. Produsenten ble grunnlaget i 1849 i Rue Saint-Aubin i Angers, der deres store mål var å kunne levere verden en litt mer nytenkende og friskere likør. Nå er denne herligheten skapt for å nytes i kombinasjon med ekte sjokolade! 

Cointreau Sjokolade Likør er en sjokolade full av Cointreau-likør. Når du tar en bit kjenner du først den herlige sjokoladesmaken sammen med en litt sprø følelse. Deretter, når du kommer til selve "kilden", møter sjokoladen den herlige likøren som gjør smaken fullkommen. Man kan si at det er appelsinsjokolade, men for voksne munner. 

Selges enkeltvis med 10 biter, og inneholder 100 gram.

Passer ikke for mindreårige!

Ingredienser: Sukker, kakaomasse, kakaosmør, Cointreau (8%), helmelkpulver, skummet melkepulver, smørfett, emulgeringsmiddel (soyalecitin), naturlig vaniljeekstrakt. Kakaoinnhold: min 37 %. Kan inneholde spor av hasselnøtter, mandel, pekannøtter, valnøtter, cashewnøtter, pistasjnøtter, egg og gluten. Forandringer i produktenes innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt.


Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
2040 kJ490 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
24 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
14 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
56 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
54 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
4 g
Salt / Suolaa
127 mg
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser