Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

  • 17

    %

Anthon Berg Likørsjokolade

1 / 1

Anthon Berg Likørsjokolade

149 kr

-17%

179 kr
Her snakker vi voksengodteri! Utvalgte spritsorter av cognac, whisky, likør, tequila, rom og vodka som er pakket inn i smakfull mørk sjokolade fra Anthon Berg. Det er vanskelig å finne en bedre og mer luksuriøs gave å gi til pappa!  Anthon Berg Likø
Les mer
Her snakker vi voksengodteri! Utvalgte spritsorter av cognac, whisky, likør, tequila, rom og vodka som er pakket inn i smakfull mørk sjokolade fra Anthon Berg. Det er vanskelig å finne en bedre og mer luksuriøs gave å gi til pappa! 

Anthon Berg Likørsjokolade inkluderer Anthon Bergs delikate sjokoladeflaske fylt med et utvalg av kjente spritsorter. Perfekt som gave! 

En forpakning inneholder 250 gram. 

Ingredienser: Sukker, kakaomasse, kakaosmør, vann, brennevin 6 % (konjakk, whisky, likører, tequila, rom, vodka), alkohol, aroma. Kan inneholde spor av melk og nøtter. Kan inneholde spor av melk og nøtter. Det er minst 50 % kakaotørrstoff i den mørke sjokoladen. Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke annet oppgis. 

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 ml
Energi / Energiaa /Energy
1940 kJ463 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
24 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
15 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
56 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
50 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
2,6 g
Salt / Suolaa
0 g

Identifikasjon

EAN 5774540694306
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser