Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Amerikanske Pastiller

1 / 1

Amerikanske Pastiller

(1 anmeldelse)
299 kr
Er du gal etter USA og blir glad av sjokolade? Da er denne storpakningen noe for deg! En amerikansk pastill kan aldri skade for smaksløkene, nå har du muligheten til å klikke hjem en hel eske med 2,4 kilo av amerikanske pastil
Les mer
Er du gal etter USA og blir glad av sjokolade? Da er denne storpakningen noe for deg! En amerikansk pastill kan aldri skade for smaksløkene, nå har du muligheten til å klikke hjem en hel eske med 2,4 kilo av amerikanske pastiller! De fargede pastillene med både melkesjokolade og sprøtt overtrekk er perfekte å ha liggende hjemme i godteriskapet, eller i vesken ettersom de ikke blir klissete. Eller kanskje man vil matche interiøret og ha de tidløse pastillene fremme i en skål. Er du uheldig og tar én, så kommer du ikke til å klare å stoppe! Det går bare ikke.

Amerikanske Pastiller er harde, runde og flate. Pastillene har et fyll med sjokolade og har ett sprøtt skall rundt. I denne pakken kommer de i hvitt og oransje.

2,4 kilo pastiller leveres i en plastboks som kan åpnes og lukkes igjen.

Ingredienser: Sukker, kakasmør, helmelkpulver, kakaomasse, skummetmelkpulver, vegetabilskt fett (palme, shea), vallepulver (fra melk), fortykningsmiddel (E414), emulgeringsmiddel (lecitin, bl.a. soya), fargestoff (E171, E160a, E141, E163, E120), overflatebehandlingsmiddel (E903, E901, E904), aromaer. Melkesjokoladen inneholder minst 28 % kakao. Melkesjokoladen inneholder også andre vegetabilske fett enn kakaosmør. Kan inneholde hvete. Forandringer i produktets innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ta kontakt med kundestøtten vår ved spørsmål.
Best før: Produktet har en holdbarhet på minst fire uker ved kjøp, med mindre annet er oppgitt.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
2022 kJ484 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
19 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
12 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
71 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
70 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
0 g
Protein / Proteiinia
5,2 g
Salt / Suolaa
0,19 g

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .