Tilbake til start
Amarula Sjokolade Likør

1 / 1

Amarula Sjokolade Likør

89 kr
At likør passer godt sammen med sjokolade, ja det er ingen hemmelighet! Amarula er vanligvis en likør med røtter i Sør-Afrika, der hovedingrediensen er frukt fra det berømte Marulatreet. Derav navnet! Er du, eller kanskje en venn stor fan av likørsjo
Les mer
At likør passer godt sammen med sjokolade, ja det er ingen hemmelighet! Amarula er vanligvis en likør med røtter i Sør-Afrika, der hovedingrediensen er frukt fra det berømte Marulatreet. Derav navnet! Er du, eller kanskje en venn stor fan av likørsjokolade? Ja, da kommer denne sjokoladen til å bli en ny favoritt under fredagskosen! Men, pass på ... spiser du for mye er det en risiko for at du banker ansiktet i gulvet før det vet ordet av det. 

Amarula Sjokolade Likør er en sjokolade som inneholder herlig Amarulalikør. Sjokoladen veier 100 gram, har en solid fylling i hver bit og passer utmerket som dessert eller til den stabile fredagskosen! Smaken er bastant der sjokoladen har stor betydning, og hvert tygg etterlater en sprø følelse. En perfekt gave å gi bort til besteforeldre.

Selges enkeltvis som 100 gram. 

Passer ikke for mindreårige!

Ingredienser
: Sukker, kakaomasse, kakaosmør, Amarula (8,5%), helmelkpulver, skummet melkepulver, smørfett, emulgeringsmiddel (soyalecitin), naturlig vaniljeekstrakt. Kakao: min. 37 %. Kan inneholde spor av hasselnøtter, mandel, pekannøtter, valnøtter, pistasjnøtter, cashewnøtter, egg og gluten. Alkoholinnhold 3,88 %. Vær forsiktig med fortæring i kombinasjon med bilkjøring. Ikke for mindreårige. Forandringer i produktenes innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt.


Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
2080 kJ495 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
26 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
16 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
55 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
53 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
5 g
Salt / Suolaa
1,42 g
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser