Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Fjernstyrt lokomotiv, Brio Jernbane

Til kassen

Se også

Fjernstyrt lokomotiv, Brio Jernbane

(0)
Skriv en anmeldelse
Fjernstyrt lokomotiv, Brio Jernbane
Fjernstyrt lokomotiv, Brio Jernbane
278 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Ta kontrollen! Med fjernkontrollen er det du som bestemmer om lokomotivet skal kjøre forover, bakover, stoppe, tute og slå lyskasterne på eller av. Med denne unike kontrollen er det enkelt for barnet å kjøre forover og bakover ved å dra i spaken. Toget kan kjøre i to forskjellige hastigheter. Trykk på knappene for å få lys- og lydeffekter. Toget kan også kjøres uten fjernkontroll ved hjelp av knappene på selve toget. Høyde: 51 mm. Bredde: 105 mm.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.