Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Diamant, Familiespill (SE/FI/NO/DK)

Til kassen

Se også

Diamant, Familiespill (SE/FI/NO/DK)

(0)
Skriv en anmeldelse
Diamant, Familiespill (SE/FI/NO/DK)
Diamant, Familiespill (SE/FI/NO/DK)
307 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Morsomt og raskt spill som tar deg med ut på eventyr. Hvor langt inn i hulen tør du gå? Diamant er et strategisk familiespill der det gjelder å samle skatter i skattkisten din, men du kan bare gjøre dette når du går ut av hulen. Samtidig kan det være fordeler med å holde seg inne i hulen når de andre drar ut for å samle skatter det kan hende du blir alene om skikkelige kupp langt inne i hulen! Regler på svensk, finsk, norsk og dansk. Antall spillere: 3-8. Spilletid: ca. 30 minutter. Fra 8 år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.