Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Xiaomi Mi 1S - Hopvikbar elscooter med en räckvidd på 30km

1 / 1

Xiaomi Mi 1S - Hopvikbar elscooter med en räckvidd på 30km

3999 kr

-17%

Rek pris. 4799 kr
Xiaomi Mi Elektrisk Scooter 1S (XM1S-B)En elektrisk sparkesykkel med minimalistisk, stilig design og er bygget med nøye utvalgte materialer som et chassis laget av slitesterk flyaluminium. Å kunne brette den på bare 3 sekunder gjør det ideelt å ta me
Les mer
Xiaomi Mi Elektrisk Scooter 1S (XM1S-B)
En elektrisk sparkesykkel med minimalistisk, stilig design og er bygget med nøye utvalgte materialer som et chassis laget av slitesterk flyaluminium. Å kunne brette den på bare 3 sekunder gjør det ideelt å ta med deg overalt uten at det blir unødvendig klumpete.
Scooteren veier bare 12,5 kg og er utstyrt med kvalitetsbatterier med førti Li-ion-celler som gir deg 275 Wh med en maksimal rekkevidde på 30 km.
To bremsesystemer for økt sikkerhet
Dobbelte bremsesystemer med E-ABS betyr at du holder deg på 11,43 m, og den kraftige motoren på 250 W kan takle skråninger med en helning på hele 14%. Sjekk informasjon direkte på skjermen, eller koble den elektriske scooteren din til Mi Home-appen for flere innstillinger.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .