Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Flere deals enn noensinne tidligere! 21. Nov – 1. des Se alle deals
Mudmaster mini 80cc, Dirtbike

1 / 1

Mudmaster mini 80cc, Dirtbike

5395 kr

-10%

Rek pris. 5995 kr
Alle kjøretøy som er omgjort fra store til små, vil være kule. Eller ja nesten i alle fall. Det blir TEN7 Mudmaster Mini i høyeste grad! Med en kvikk og våken gressklippermotor med lyd som får folk til å få stående pels på kroppen, kommer denne mini-
Les mer

Alle kjøretøy som er omgjort fra store til små, vil være kule. Eller ja nesten i alle fall. Det blir TEN7 Mudmaster Mini i høyeste grad!

Med en kvikk og våken gressklippermotor med lyd som får folk til å få stående pels på kroppen, kommer denne mini-varianten av vår populære Mudmaster også med skikkelig fete dekk. Rammen er i en sparsomt fin design med en brødsadel som krem ​​på mosten. Du starter det enkelt med et rykk i pull-start, og det reagerer umiddelbart.

De fete dekkene gjør reisen stabil og tar også mye ujevnheter i bakken.

Så om du har en Mudmaster før, eller hvis du bare vil at barna dine skal ha et morsomt leketøy som du også "ved et uhell" kan låne, er Mudmaster Mini det du bør få tak i.

Ikke glem å kjøpe for olje! Muddermesteren kommer med en transportolje i motoren som må skiftes etter en kort innkjøring. Vi anbefaler 4-takts olje Semisyntetisk 10W / 40 1L med artikkelnummer 10-000031.

Merk: Mudmaster Mini er ikke registrert og bør derfor kjøres i et inngjerdet område og med passende beskyttelse!

Dokument

Manual 

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter