Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Irwin Tvinge med hurtigbytte 605 mm T524QCEL7

Til kassen

Se også

Irwin Tvinge med hurtigbytte 605 mm T524QCEL7

(0)
Skriv en anmeldelse
Irwin Tvinge med hurtigbytte 605 mm T524QCEL7
Irwin Tvinge med hurtigbytte 605 mm T524QCEL7
565 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Tvingen med hurtiggrep fra Irwin har en klemmekapasitet på 135 kg og har et hurtigbyttesystem som omdanner klemmen til en spreder på noen sekunder. Den er utstyrt med en låsbare, roterende kjever som gjør den mulig å bruke på ujevne overflater. Tvingen har en kraftig konstruksjon som gjør den meget slitesterk, samt firkantede, XP-stil endestykker som beskytter arbeidsstykkets overflate.
 • Kapasitet klemme: 605 mm (24)
 • Kapasitet spredning: 820 mm (32)
 • 135 kg klemmetrykk
 • Låsbare, roterende kjever sørger for jevn fordeling av klemtrykk og klemming av ujevne overflater
 • L-stang av varmebehandlet stål for motstand mot bøyning og slitasje
 • Forbedret ergonomi og design, i tråd med XP-produktserien
 • Forbedret hurtigskiftemekanisme holder kjeven fastere på stangen
 • Hurtigutløser
 • Utskiftbare, flate endestykker
 • SKU:405785
 • EAN:5706915000092

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.