Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Irwin Skrustikke med ambolt 100 mm 1 TON-E T41211000

Til kassen

Se også

Irwin Skrustikke med ambolt 100 mm 1 TON-E T41211000

(0)
Skriv en anmeldelse
Irwin Skrustikke med ambolt 100 mm 1 TON-E T41211000
Irwin Skrustikke med ambolt 100 mm 1 TON-E T41211000
732 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Skrustikken 1 TON-E med ambolt fra Irwin er spesielt utviklet for bruk i mellomstore verksteder, for både profesjonelle håndverkere og hobbysnekkere som ønsker seg en kompakt skrustikke med overlegen klemmekraft, sikkerhetsfunksjoner og utmerket finish. Eksteriøret og glidekjeven, laget av finkornet grått jern som har blitt bearbeidet på alle friksjonsoverflater for en jevn og sikker funksjon, er designet for krevende jobber, og har en maskinert ambolt og utskiftbare kjeveplater i stål. Den stasjonære kjeven, håndtaket og hovedskruen er konstruert av stål, og den sistnevnte har en dobbelstøpt valsetråd for å bevege kjevene fra ende til annen med færrest mulige omdreininger. Hovedskruen, laget i høykvalitets valsetråd, har kapasitet til å klemme over ett tonn mellom kjevene, mens et sikkerhetsstopp forhindrer at kjeven går for langt ut på glidebanen.
  • Dybde kjeve: 60 mm (2 3/8)
  • Bredde kjeve: 100 mm (4'')
  • Materiale i hoveddel og glidekjeven: finkornet grått jern
  • Materiale i den stasjonære kjeven, håndtaket og hovedskruen: stål
  • Med en maskinert ambolt og utskiftbare kjeveplater i stål
  • Sikkerhetsstopp hindrer at glidekjeven blir skilt fra hoveddelen
  • SKU:405781
  • EAN:0734442000204

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.