Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Irwin Hurtiglåsende C- klemme 6 R 150 mm 10507169

Til kassen

Se også

Irwin Hurtiglåsende C- klemme 6 R 150 mm 10507169

(0)
Skriv en anmeldelse
Irwin Hurtiglåsende C- klemme 6 R 150 mm 10507169
Irwin Hurtiglåsende C- klemme 6 R 150 mm 10507169
591 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Denne hurtiglåsende C-klemmen 6 R fra Irwin med vanlige tupper har en lettstyrt énhånds åpningsmekanisme. Med større fingerrom er klemmen ideell for håndverkere som foretrekker å jobbe med hansker. Skrustikkegrepet tåler ekstreme forhold som sveising og hammerslag. C- klemmen er lett å åpne fra hvilken som helst vinkel ved å bare trekke i den; det er ikke nødvendig å trykke på en utløser. Eliminering av en utløser betyr ingen klemming under frigjøring. Med den sekskantede justeringsskruen er det mulig å foreta presise justeringer og enda mer kontrollert utløsning av verktøyet. C- klemmen er laget av høykvalitets, varmebehandlet legeringstål, og er ekstremt slitesterk. De vanlige tuppene griper materialet godt og holder det på plass.
  • Materiale: høykvalitets legeringstål
  • Lengde: 150 mm
  • Kapasitet kjeve: 54 mm
  • Låsbar
  • Mer fingerrom
  • Ingen klemmepunkter
  • Enklere å bruke fra en hvilken som helst vinkel, ved å trekke
  • Den sekskantede justeringsskruen gir mulighet for presise justeringer og ekstra frigjøring av verktøyet
  • SKU:405710
  • EAN:5706915071900

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.