Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Irwin Hurtiggrep fjærklemme 75 mm T58300EL7

Til kassen

Se også

Irwin Hurtiggrep fjærklemme 75 mm T58300EL7

(0)
Skriv en anmeldelse
Irwin Hurtiggrep fjærklemme 75 mm T58300EL7
Irwin Hurtiggrep fjærklemme 75 mm T58300EL7
368 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Fjærklemmen med hurtiggrep fra Irwin har en klemmekraft på 15 til 30 kilo. Den er egnet for middels tunge oppgaver som du kan utføre på verkstedet eller i garasje. 75 mm klemmen fra Irwin har spesielt utformede kjever som holder uregelmessig- formede arbeidsstykker sammen og er ideell for bearbeiding av trevirke eller lignende prosjekter. De avtagbare, myke putene kan enkelt byttes ut når de er utslitte.
  • Klemmetrykk: 15- 30 kg
  • Klemkapasitet: 75 mm (3)
  • Med avtagbare, myke puter som er lette å bytte ut
  • Ideell for bearbeiding av trevirke og lignende prosjekter
  • Ergonomiske håndtak for komfort og brukervennlighet
  • Høyteknologisk konstruksjon av polyresin for styrke og holdbarhet
  • SKU:405789
  • EAN:0038548583013

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.