Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Green Cell Voltage Car Inverter 12V til 230V - 500W Full Sine Wave

1 / 1

Green Cell Voltage Car Inverter 12V til 230V - 500W Full Sine Wave

1 399 kr
Green Cell invertere er enheter som endrer gjeldende 12V DC fra en bilkontakt til 230V. Med denne løsningen kan du bruke hvilken som helst enhet på veien, uansett hvor du går. Denne spesifikke modellen er ment å installeres på strøm. Enheten leverer
Les mer
Green Cell invertere er enheter som endrer gjeldende 12V DC fra en bilkontakt til 230V. Med denne løsningen kan du bruke hvilken som helst enhet på veien, uansett hvor du går.

Denne spesifikke modellen er ment å installeres på strøm. Enheten leverer kraft i form av en ren sinusbølge, som tillater bruk av alle typer enheter.

Hold kontakten – Bilkonvertere er en enhet som lar deg bruke elektroniske enheter uansett hvor du er, selv når du er borte fra strømkilden.
Green Cell Pro-inverteren er ikke bare utstyrt med stikkontakter som du kan koble elektriske enheter til, den har også en USB-port som egner seg for å lade mindre dingser som smarttelefon eller nettbrett.

Sikkerhet til enhver tid - vår Green Cell Pro inverter har en rekke beskyttelser og sertifiseringer mot overspenninger, for å sikre at enhetene dine ikke bare fungerer problemfritt, men også sørger for sikkerhet.

Ren sinusbølge - fungerer perfekt med enheter som krever kontinuerlig strømforsyning identisk med den i stikkontakten. Disse inkluderer bærbare datamaskiner, kjøleskap, TV-er og de mest følsomme - solcellepaneler, komfyrer og sentrale varmepumper.

- 22,0 cm x 10,6 cm x 6,0 cm
- 30A
- Utgang: 230V AC 50Hz
- Inngang: 12V DC
- 500W
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser