Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

FX 70cc, Dirtbike
FX 70cc, Dirtbike
FX 70cc, Dirtbike
FX 70cc, Dirtbike
FX 70cc, Dirtbike
FX 70cc, Dirtbike

1 / 6

FX 70cc, Dirtbike

6651 kr

-10%

Rek pris. 7390 kr
Pålitelig 4-takts for de små Dirtbike X-Pro FX 70cc er vår minste 4-takts og den perfekte modellen for de små som fremdeles vil ha den ekte "" kryssfølelsen "". Denne terrengsykkelen brukes på mange langskoler rundt om i landet og har blitt satt stor
Les mer

Pålitelig 4-takts for de små

Dirtbike X-Pro FX 70cc er vår minste 4-takts og den perfekte modellen for de små som fremdeles vil ha den ekte "" kryssfølelsen "". Denne terrengsykkelen brukes på mange langskoler rundt om i landet og har blitt satt stor pris på som et godt og fremfor alt rimelig alternativ til f.eks. PW50 og PW80.

Motor og girkasse

En skittsykkel for nybegynnere må være enkel å sykle, ellers er det stor risiko for at du raskt mister interessen. Vi har selvfølgelig tatt dette til etterretning og utstyrt derfor Dirtbike X-Pro FX 70cc med en pålitelig 4-taktsmotor og helautomatisk girkasse. Selvfølgelig er terrengsykkelen også utstyrt med en elektrisk start da mange yngre sjåfører kan oppleve den som både tung og litt tungvint å starte motoren. Trykk på knappen, vri på gassen og du er i gang!

Bremser, fjæring og hjul

Dirtbike X-Pro FX 70cc er utstyrt med skivebremser foran og bak. 2-karbon stikkontakt og ventilerte bølgeskiver garanterer maksimal bremseeffekt i alle stillinger. Teleskopgaffel foran gir behagelig fjæringskomfort. 10-tommers kvalitetsfelger med sterke nav i aluminium og terrengdekk med grov mønster foran og bak gir perfekt grep på tverrsporet.

Annet

Ikke glem å kjøpe for olje! Dirtbiken leveres med transportolje i motoren som må skiftes etter en kort innkjøring. Vi anbefaler 4-takts olje Semisyntetisk 10W / 40 1L. Det tar litt under en liter å skifte olje. Den nøyaktige mengden olje finner du i den medfølgende håndboken.

Dirtbiken leveres komplett med manuell og verktøysett.

Setehøyde: 65 cm.

Dokument

Manual

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter