Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

FERM Poleringsskive 5 stk AGA1023

Til kassen

Se også

FERM Poleringsskive 5 stk AGA1023

(0)
Skriv en anmeldelse
FERM Poleringsskive 5 stk AGA1023
FERM Poleringsskive 5 stk AGA1023
405 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Bruk disse poleringsskivene 180 mm AGA1023 fra FERM med vinkelpoleringsmaskinen og bilen vil skinne som aldri før! Settet består av 2 ullskiver, 2 poleringssvamper og en fiberskive. Putene på 180 mm i diameter vil være ideelt tilbehør for vinkelpoleringsmaskinen AGM1084P fra FERM.
  • Diameter: 180 mm
  • Antall stykker: 5
  • Leveringen inkluderer: 2 ullskiver, 2 poleringssvamper og en fiberskive
  • SKU:406725
  • EAN:8717479001156

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.