Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

El Sparkesykkel - HX X8

Fri frakt
-25%
El Sparkesykkel - HX X8
El Sparkesykkel - HX X8
El Sparkesykkel - HX X8
El Sparkesykkel - HX X8
5899 kr
Anbefalt pris: 7899 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  1-5 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av Sportboden.no

Overvåk produktets pris

 • 40 KM rekkevidde
 • 20 - 35 Km toppfart
 • Oppladbart batteri
 • Sammenleggbar
 • Led display

Produktbeskrivelse

Toppmodellen HX X8 har toppfart på 35 km/t og du kan justere maks hastighet ved hjelp av en app. Batteriet er 10 Ah med 450W børsteløs motor på forhjulet (maksimal ytelse er 700W) El sparkesykkelen kan kjøre i motbakke med opptil 15 graders helling.

Sparkesykkelen tåler en vekt opptil 120 kg kroppsvekt og har en ladetid på 2-3 timer. Dette er en meget god elektrisk sparkesykkel med en rekkevidde på 45-50 km pr ladning, skivebrems bak, håndbrems, rød kjørelys bak og hvit lys foran på styret. Lyset kan enkelt aktiveres med en knapp på styret.

Kjøreopplevelse

El sparkesykkelen er enkelt å sette sammen med få deler som avtagbare håndtak for enklere oppbevaring og justerbar håndbrems. El sparkesykkelen har et LED display man kan velge mellom tre forskjellige topphastigheter. Velg mellom enkelmodus (20 km), normalmodus (25 km) eller sportmodus (32 km). HX X8 har store hjul som gjør det enkelt å kjøre på forskjellige underlag og den har en automatisk cruisekontroll som slår inn etter 10 sekunder i samme fart.

Vis flere anmeldelser (-4)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.