Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

El sparkesykkel - HX X7

Fri frakt
-12%
El sparkesykkel - HX X7
El sparkesykkel - HX X7
El sparkesykkel - HX X7
El sparkesykkel - HX X7
5299 kr
Anbefalt pris: 5999 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  1-5 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av Sportboden.no

Overvåk produktets pris

 • 25 km toppfart
 • 25 - 30 km rekkevidde
 • Oppladbart batteri
 • Sammenleggbar
 • Led display

Produktbeskrivelse

Modellen HX X7 har toppfart på 25 km/t. Batteriet er 5,5 Ah med 350W børsteløs motor på forhjulet (maksimal ytelse er 600W) El sparkesykkelen kan kjøre i motbakke med opptil 15 graders helling. Med funksjonsknappen på styret kan man enkelt endre mellom tre forskjellige topphastigheter (15km/t - 20km/t - 25km/t)

Sparkesykkelen tåler en vekt opptil 120 kg kroppsvekt og har en ladetid på 2-3 timer. Dette er en meget god elektrisk sparkesykkel med en rekkevidde på ca 25 km per ladning, skivebrems bak, håndbrems, støtte og ringeklokke.


Funksjonalitet

El sparkesykkelen er enkelt å sette sammen med få deler som avtagbare håndtak for enklere oppbevaring og justerbar håndbrems. El sparkesykkelen har et LED dispaly man kan velge mellom tre forskjellige topphastigheter. HX X7 har store hjul som gjør det enkelt å kjøre på forskjellige underlag, og den har en automatisk cruisecontroll som slår inn etter 10 sekunder i samme fart.


Batteri

Batteriet kan tas ut av rammen på el sparkesykkelen etter bruk for å sikre batteriet, samtidig som man slipper å ta med hele sparkesykkelen inn for å lade opp. Batteriet er på 350 w (5,5 ah) med en rekkevidde på ca 25 km for hver ladning.

Vis flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .