Tilbake til start
El Sparkesykkel - HX X8
El Sparkesykkel - HX X8
El Sparkesykkel - HX X8
El Sparkesykkel - HX X8

1 / 4

El Sparkesykkel - HX X8

(3 anmeldelser)
5 999 kr
Produktbeskrivelse Toppmodellen HX X8 har toppfart på 32 km/t og du kan justere maks hastighet ved hjelp av en knapp på styret. Batteriet er 10 Ah med 350W børsteløs motor på forhjulet (maksimal ytelse er 700W) El sparkesykkelen kan kjøre i motba
  • Opp til 40 KM rekkevidde
  • 10 - 30 Km toppfart
  • Oppladbart batteri
  • Sammenleggbar
  • LED display
Les mer

Produktbeskrivelse

Toppmodellen HX X8 har toppfart på 32 km/t og du kan justere maks hastighet ved hjelp av en knapp på styret. Batteriet er 10 Ah med 350W børsteløs motor på forhjulet (maksimal ytelse er 700W) El sparkesykkelen kan kjøre i motbakke med opptil 15 graders helling.

Sparkesykkelen tåler en vekt opptil 120 kg kroppsvekt og har en ladetid på 2-3 timer. HX X8 er en meget god elektrisk sparkesykkel med en rekkevidde på 40-50 km for hver ladning. El sparkesykkelen er utstyrt med skivebrems bak, håndbrems, rød kjørelys bak og hvit lys foran på styret. Lyset kan enkelt aktiveres med en knapp på styret.

Kjøreopplevelse

El sparkesykkelen er enkelt å sette sammen med få deler som avtagbare håndtak for enklere oppbevaring og justerbar håndbrems. El sparkesykkelen har et LED display man kan velge mellom tre forskjellige topphastigheter. Velg mellom enkelmodus (10 km), normalmodus (20 km) eller sportsmodus (30 km). HX X8 har store hjul som gjør det enkelt å kjøre på forskjellige underlag og den har en automatisk cruisekontroll som slår inn etter 10 sekunder i samme fart.

Batteri

Batteriet kan tas av etter bruk og kan enkelt lades opp uten å måtte ta med hele El sykkelen inn. Batteriet gjør det enklere å sikre El sykkelen når man skal settes igjen utendørs eller i en bod. Batteriet kan enkelt tas av ved å trykk på knappen på toppen av batteriet og skyve det oppover.

IP Sertifisering

El sparkesykkelen har IP54 sertifisering som betyr at den at den er beskyttet mot støv og tåler å bli spylt uten at vann trenger inn i El sykkelen. 

OBS: Vi gjør oppmerksom på at denne modellen ikke er lovlig å bruke i Norge i henhold til gjeldene regelverk

Kjappe fakta

  • Opp til 40 KM rekkevidde
  • 10 - 30 Km toppfart
  • Oppladbart batteri
  • Sammenleggbar
  • LED display
L

Lise

For et år siden

Fornøyd med kjøpet!

R

Robin

For et år siden

Veldig fornøyd med kvaliteten og funksjonene på rattet. Kan trygt anbefales

Ja, jeg anbefaler denne varen

R

Roar78

For et år siden

Perfekt til og fra butikken eller jobb. Fornøyd!

Ja, jeg anbefaler denne varen