Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Pemtura Knepute Memory Foam
Pemtura Knepute Memory Foam
Pemtura Knepute Memory Foam
Pemtura Knepute Memory Foam

1 / 4

Pemtura Knepute Memory Foam

(2 anmeldelser)
149 kr
Ortopedisk benpute hvit Behagelig og smart ortopedisk benpute i polyester og bomull. Sov bedre og avlaste hofter, rygg og ben med en knepute i behagelig memory foam! Denne ergonomiske puten former seg etter din kropp og hjelper deg å sove i en posis
Les mer
Ortopedisk benpute hvit

Behagelig og smart ortopedisk benpute i polyester og bomull. Sov bedre og avlaste hofter, rygg og ben med en knepute i behagelig memory foam! Denne ergonomiske puten former seg etter din kropp og hjelper deg å sove i en posisjon som ikke belaster din ryggrad – perfekt for deg som sover på siden!

En skjønn pute formet med materiale av 100% elastisk materiale. Kan brukes til ben, knær, føtter eller andre områder som sovepute eller gravidpute. Kneputen skal ligge mellom dine ben i høyde med knærne og takket være sitt memory foam former denne ergonomiske puten seg etter din kropp. Ved å løfte opp og stabilisere dine knær når du ligger på siden avlastes ryggen, hoftene og beina noe som både er behagelig og forebygger smerte. Kneputen i memory foam holder ryggen behagelig utstrekt når du sover søtt på siden!

Mål: 26x20x14cm
Vekt 0,32kg

Identifikasjon

EAN 7313380372890
Produsentens artikkelnummer BW2408027
S

Supert for kneartrose

For 2 år siden

En fantastisk god pute for artrose/knesmerter. Den avlaster godt og er behagelig i bruk. Har hatt god hjelp av denne puten i en tid med mye smerter. Den former seg etter kroppen, slik at den passer til ulik avlastning for både kne, lår og fot. Et flott produkt!

Ja, jeg anbefaler denne varen

A

Anonym

For 2 år siden