Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Foldbart Datamaskinbord i Bambus
Foldbart Datamaskinbord i Bambus
Foldbart Datamaskinbord i Bambus
Foldbart Datamaskinbord i Bambus

1 / 4

Foldbart Datamaskinbord i Bambus

(2 anmeldelser)
399 kr
Et smart laptop bord / brettbord av bambus med uttrekkbare, foldbare ben og skive som kan vinkles. Bordplaten er oppdelt i to deler hvor den ene kan vinkles for brukervennlig bruk av f.eks. nettbrett og laptop og den andre delen er fast for flatt und
Les mer
Et smart laptop bord / brettbord av bambus med uttrekkbare, foldbare ben og skive som kan vinkles. Bordplaten er oppdelt i to deler hvor den ene kan vinkles for brukervennlig bruk av f.eks. nettbrett og laptop og den andre delen er fast for flatt underlag til mus og plass for kaffekoppen. Dette smarte portable bordet er perfekt når du f.eks. vil sitte i sofaen eller sengen å lese, skrive, spise eller jobbe på din bærbare datamaskin. Det foldbare portable formatet gjør bordet enkelt å transportere og oppbevare.

Materiale: Bambus
Mål (M): 54 x 34 cm
Vekt: 2,7 kg

Identifikasjon

EAN 7313380538265
Produsentens artikkelnummer TBD0422736402A
M

Mari

For 24 dager siden

Perfekt, veldig fornøyd med ekstra skuff som beskrevet tidligere, men som ikke syntes på bildene. Bildene burde oppgraderes for å få et mer korrekt innblikk av vare. Jeg fikk mer enn det jeg forventet sånn sett.

Ja, jeg anbefaler denne varen

C

Concon

For 6 måneder siden

Eeelsker det! Det er myye finere i virkeligheten. Nydelig kvalitets bambus. Det er plass til mobil nettbrett og lignende i den svarte holderen, det følger med en skuff i bordet også selv om dette ikke ble vist (ble veldig glad for dette) og det er ganske grei høyde på det både på det laveste og høyeste. Anbefales veldig;)

Ja, jeg anbefaler denne varen