Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Soldreven bassengvarmer 735 W sett med 2 stk

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
vidaXL Soldreven bassengvarmer 735 W sett med 2 stk
vidaXL Soldreven bassengvarmer 735 W sett med 2 stk
vidaXL Soldreven bassengvarmer 735 W sett med 2 stk
vidaXL Soldreven bassengvarmer 735 W sett med 2 stk
4009 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Dette settet med 2 soldrevne bassengvarmere med høy effektivitet hjelper deg med å unngå stadig økende naturgass og elektrisitetskostnader, og tilbyr deg gratis oppvarming ved å utnytte solenergi. Ved bare å installere det på en eksponert overflate, kan bassengvannet oppvarmes mens det sirkulerer gjennom den så lenge solen skinner. Den kan varme 1000 liter vann 1 °C/time. Hvis du bor i et område hvor solenergi kommer lett i form av hyppig fint vær, kan du se at en soldreven bassengvarmer enkelt fordobler svømmesesongen. Leveringen inkluderer: 2 x solpaneler, 2 x 1 x 3-veis ventiler, 2 x 1 x D-slangeforbindelser, 2 x 3 x adaptere, 2 x 6 x slangeklemmer, 2 x 1 x teflonteip.
 • Mål: 71,5 x 71,5 cm (L x B)
 • Maks. inngangseffekt (per): 735 W

 • SKU:160685
 • EAN:8718475843252

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.