Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Jet-pumpe 1300 W 5100 L/t blå

Fri frakt
vidaXL Jet-pumpe 1300 W 5100 L/t blå
vidaXL Jet-pumpe 1300 W 5100 L/t blå
vidaXL Jet-pumpe 1300 W 5100 L/t blå
vidaXL Jet-pumpe 1300 W 5100 L/t blå
99999 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne høykvalitets jet-pumpe vil være et perfekt valg for å drive din vannforsyning eller ditt hagevanning-system. Med en maksimal strømningshastighet på 5100 l/t, kan den transportere mye vann i løpet av kort tid. Takket være den kraftige motoren, er vannpumpen ekstremt robust og slitesterk. Takket være den forsterkede stålkonstruksjonen, er denne holdbare jet-pumpen værbestandig.
 • Farge: Blå
 • Størrelse: 42 x 12 x 19 cm (L x B x H)
 • Kabellengde: 50 cm
 • Spenning: 220 V
 • Inngangseffekt: 1300 W
 • Maks. strømningshastighet: 5100 l/t

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .