Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
vidaXL Festtelt 3x9 m hvit
vidaXL Festtelt 3x9 m hvit
vidaXL Festtelt 3x9 m hvit
vidaXL Festtelt 3x9 m hvit
vidaXL Festtelt 3x9 m hvit
vidaXL Festtelt 3x9 m hvit
vidaXL Festtelt 3x9 m hvit
vidaXL Festtelt 3x9 m hvit

1 / 8

vidaXL Festtelt 3x9 m hvit

(2 anmeldelser)
2 669 kr
Vårt festtelt gir et flott sted å underholde familien og vennene dine på alle slags utendørs fester og sammenkomster.   Hagemarkisen er laget av UV- og vannbestandig polyetylenmateriale, og er derfor veldig praktisk for utendørs bruk. Rammen er l
Les mer

Vårt festtelt gir et flott sted å underholde familien og vennene dine på alle slags utendørs fester og sammenkomster.

 

Hagemarkisen er laget av UV- og vannbestandig polyetylenmateriale, og er derfor veldig praktisk for utendørs bruk. Rammen er laget av rustbestandig stål, noe som gjør utemarkisen stabil og holdbar. Festteltet har sidevegger, hver med dekorative vinduer, og 1 sidevegg med dør med glidelåsåpning for enkel inngang. Hagepaviljongen er lett å montere.

 

MERKNAD: Dette produktet skal ALDRI brukes under dårlig vær, for eksempel sterk vind, kraftig regn, snø, storm, osv.

  • Farge: hvit
  • Materialer: PE-tak og sidepaneler av stoff + stålramme
  • Mål: 9 x 3 x 2,55 m (L x B x H)
  • Høyde takfot: 2 m
  • UV- og vannbestandig
  • Monteringsmaterialer inkludert
  • Stoff: Polyetylen: 100%
  • SKU:90338
  • EAN:8718475837466
A

Anonym

For 3 år siden

-Nesten 1 måneds leveringstid.Måtte purre. -Tynne stenger som må tapes sammen for å ikke skli fra hverandre. - Det står at ramma er i kraftig stål. Det stemmer ikke. Det er pinglete greier. - Teltet veier bare 20 kg. Det står ikke i spesifikasjonene. - Dere garanterer årevis med kvalitetsservice. Det er feil. Det kollapset etter 3 dager i svært lite vind. -Stengene bøyer seg lett. - Feste til takduken må tapes ellers går duken bare av. -Ikke mulig å stramme taket slik at det vil samle seg dammer med vann og taket vil fort klappe sammen. - Jeg bor på et sted skjermet for vind, men teltet blåste av gårde i svært lite vind. En tom pappkopp tåler mer vind enn dette teltet. KONKLUSJON: Etter 3 dager går teltet i søpla. Dette er helt bortkastede penger.

A

Anonym

For 5 år siden

Følger alt med som eks stål ramme for og holde teltet oppe? Hjelper min mor med og finne et billig party telt til bursdag og dette så billig ut. Hvordan er kvaliteten på telten? noe garanti (2år)?