Tilbake til start
Trykkfri hundesele Large
Trykkfri hundesele Large
Trykkfri hundesele Large
Trykkfri hundesele Large
Trykkfri hundesele Large

1 / 5

Trykkfri hundesele Large

162 kr
Trykkfri - den presenterte hundeselen er et trykkfritt tilbehør som gir maksimal komfort og sikkerhet under turer. Takket være dem vil kjæledyret ditt føles lett, komfortabelt og komfortabelt - selen komprimerer ikke brystet og nakken. HØY KVALITET
Les mer

Trykkfri - den presenterte hundeselen er et trykkfritt tilbehør som gir maksimal komfort og sikkerhet under turer. Takket være dem vil kjæledyret ditt føles lett, komfortabelt og komfortabelt - selen komprimerer ikke brystet og nakken.

HØY KVALITET sterk trykkfri sele med ekstra håndtak laget av materialer av høy kvalitet: PP, polyester og bomull Takket være at produktet er solid og slitesterkt vil det vare lenge.

LETT Å JUSTERE - trykkfri hundesele kan enkelt justeres, takket være det er det mulig å raskt justere størrelsen til omkretsen av kjæledyrets hals og bryst. Selen er også utstyrt med et ekstra håndtak og en snorkrok.

REFLEKTEELEMENTER - hundeselen er utstyrt med reflekselementer, hvis oppgave er å ivareta sikkerheten - spesielt under turer med kjæledyret ditt i mørket - da blir dyret mye mer synlig.


    Spesifikasjoner:

Materiale: PP + polyester + bomull
     trykkfri
     lås på spennene
     reflekterende
     ledningsklemme
     ekstra håndtak
     lett å justere
     hundevekt opptil 40 kg
     halsomkrets: 55-67cm
     brystomkrets: 68-86cm
     vekt: 0,183 kg

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser