Tilbake til start
Sammenleggbart bord
Sammenleggbart bord
Sammenleggbart bord
Sammenleggbart bord

1 / 4

Sammenleggbart bord

599 kr
Sammenleggbart campingbord - Sammenleggbart bord for reise, hage eller camping – Det svært lette bordet veier kun 2,8 kg - Mål 75x55x59cm - Sammenleggbart bord laget for enkel bevegelse – Kvalitetsmaterialer sikrer innendørs og utendørs bruk - Bords
Les mer
Sammenleggbart campingbord

- Sammenleggbart bord for reise, hage eller camping
– Det svært lette bordet veier kun 2,8 kg
- Mål 75x55x59cm
- Sammenleggbart bord laget for enkel bevegelse
– Kvalitetsmaterialer sikrer innendørs og utendørs bruk
- Bordsskivans storlek är 75x55cm
- Avrundede hjørner, et praktisk håndtak og høydejusterbare ben på 25 - 59 cm

Dette sammenleggbare bordet i aluminium er perfekt. Det er robust og egnet til camping, balkongen, i hagen eller bare i huset! I tillegg svært nyttig som ekstra sidebord under en fest, møte eller grilling. bordet blir ikke misfarget av solen og du kan enkelt sette varme panner og glass på det. Bordet er sammenleggbart, slik at du til og med kan ta det med deg i bilen. Det har en størrelse på 75x55x59cm, så det tar ikke mye plass.

Et sammenleggbart campingbord er selvsagt veldig praktisk hvis du ønsker å ta bordet med deg i bilen. Det krever nesten ikke plass og du kan legge alle slags ting oppå det. For de ekte camperne med lite plass er disse campingbordene veldig populære. Da har du fortsatt med deg et bord for for eksempel å servere maten, uten at det veier spesielt mye eller tar mye plass.

Identifikasjon

EAN 8711252447568
Produsentens artikkelnummer 871125244756
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser