Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

MSpa Oppblåsbar spadeksel rund B0301970

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
-6%
MSpa Oppblåsbar spadeksel rund B0301970
MSpa Oppblåsbar spadeksel rund B0301970
929 kr
Anbefalt pris: 989 kr
Fri frakt
 • Forventet leveringstid Hurtig leveranse
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Det oppblåsbare spadekselet fra MSpa vil være et godt valg for å holde varmen inne i badet og unngå varmetap. Det er enkelt å bruke - bare plasser dekselet oppå spa-bassenget, og det vil holde varmen inne og regnet ute. Spadekselet kan enkelt festes til badet, og vil ikke blåse bort. Dette oppblåsbare bassengdekselet passer for runde 6-persons bassengmodeller fra MSpa.
 • Farge: hvit
 • Materiale: PVC
 • Passer til runde 6-persons bassengmodeller fra MSpa
 • MSpa varenummer: B0301970
 • SKU:91712
 • EAN:8718475713036

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.