Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Kullfilter til Meaco Arete® One 10/12L (3 stk.)
Kullfilter til Meaco Arete® One 10/12L (3 stk.)

1 / 2

Kullfilter til Meaco Arete® One 10/12L (3 stk.)

999 kr
Et alternativ til HEPA-filter Meaco Arete® One kan brukes med standard H13 HEPA-filter eller dette aktive kullfilteret. Hvilket filter du bør bruke avhenger i stor grad av hvor godt du ønsker å rense luften, og hva du ønsker å fjerne fra luften.
Les mer

Et alternativ til HEPA-filter

Meaco Arete® One kan brukes med standard H13 HEPA-filter eller dette aktive kullfilteret. Hvilket filter du bør bruke avhenger i stor grad av hvor godt du ønsker å rense luften, og hva du ønsker å fjerne fra luften. HEPA-filteret er effektivt for mennesker som er plaget av pollen, allergier og kjæledyr. Kunder som ønsker å fjerne lukt og VOC-gasser (kjemikalier) bør vurdere dette aktive kullfilteret.

Bedre luftkvalitet i hjemmet ditt

Det aktive kullfilteret gir forbedrede egenskaper for luftrensing, og fjerner både VOC-gasser (kjemikalier) og lukter fra hjemmet ditt. Det aktive kullfilteret brukes i tillegg til støvfilteret som følger med som standard i avfukteren, slik at du får to trinn med filtrering. Denne typen filter er ideell for å redusere uønskede lukter fra hjemmet ditt som eksempelvis kan stamme fra kjøkkenet, sigarettrøyk og peis. Dette filteret vil naturligvis øke støynivået og redusere kapasiteten til luftavfukteren i noen grad, men gir til fordel en renere og bedre luft.

Hva er VOC-er og hvorfor bør jeg fjerne dem? 

VOC-gasser inkluderer en rekke kjemikalier, organiske og menneskeskapte gasser, som finnes i vanlige husholdningsartikler. Dette innebærer blant annet rengjøringsprodukter, maling, lakk og plantevernmidler; samt kontorutstyr som kopimaskiner og printere, og lim. Det å puste inn VOC-gasser kan forårsake uønskede helseskader som hodepine, kvalme og irritasjon i øyne, nese og hals. Det aktive kullfilteret vil bidra til å redusere disse fra luften for å gi deg et triveligere og sunnere hjemme- eller kontormiljø.

Meaco Arete® One er blant markedets beste produkter med mulighet for luftrensing, heriblant fjerning av VOC-gasser og lukt. Med Arete® One kan luftavfukteren kjøres i et eget modus for luftrensing når du ikke trenger å tørke luften. Når behovet for avfuktning ikke er tilstedeværende kan maskinen arbeide for å sikre trygg og god luft.

Hva får du

Meaco Arete® One kommer med et gratis H13 HEPA-filter slik at du kan se hvor effektiv det er. Hvis du vil ha ren og frisk luft i hjemmet ditt anbefaler vi at filteret skiftes ut omtrent hver tredje måned. Du har valget mellom å erstatte dette filteret med dette aktive kullfilteret, eller fortsette å bruke maskinen med H13 HEPA-filter. Her kan du kjøpe en pakke med 3 stk. erstatningsfilter av aktivt kull for din Meaco Arete® One 10L eller 12L. Alternativt kan du ta en titt på H13 HEPA-filtre dersom disse dekker dine behov bedre. Hvis du ikke klarer å bestemme deg, kan du bruke begge typer filtre og bytte dem frem og tilbake når du vil og når behovet er tilstede.

Identifikasjon

EAN 5060409603023
Produsentens artikkelnummer 10/12CHARFIL
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser