Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Plasma ball

1 / 1

Plasma ball

549 kr
Det finnes sikkert noe som er heftigere og krever mer oppmerksomhet enn det denne lampen gjør. Men for å finne noe sånt må du enten spore opp Babylons hengende hager eller reise til en fremmed planet. Plasma Ball er en nærmest magisk lampe som gir
Les mer
Det finnes sikkert noe som er heftigere og krever mer oppmerksomhet enn det denne lampen gjør. Men for å finne noe sånt må du enten spore opp Babylons hengende hager eller reise til en fremmed planet.

Plasma Ball er en nærmest magisk lampe som gir fra seg et lys så spesielt at man tror det er på film. Inne i glasskuppelen finnes det en liten kule som gir fra seg plasmastråler i en fiolett farge. Strålene får en flott magentafarge når de kommer fram till glasskuppelen. Og som om ikke det er nok, så dras de utrolige strålene mot energi, noe som innebærer at de søker seg til hånden din når du legger den på glasskuppelen. Dessuten gir lampen fra seg en endring i strålene når lyden i rommet forandres. Lampen er naturligvis helt ufarlig, selv om den kan gi inntrykk av noe helt annet.

  • Mål: 16 x 16 x 30 cm
  • Drives med USB-kabelen som følger med

Identifikasjon

EAN 8718182079128
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser