Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Yamaha A-S501 Svart
Yamaha A-S501 Svart
Yamaha A-S501 Svart
Yamaha A-S501 Svart
Yamaha A-S501 Svart

1 / 5

Yamaha A-S501 Svart

6 190 kr
A-S501 er en integrert forsterker med digitale innganger. Imponerende høy lydkvalitet med mange prisverdige featuers og den elegante klassiske Yamaha designen. ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) med komponenter av høy kvalitet
 • ToP-ART med komponenter av høg kvalitet
 • Spesiallaget transformator / kondensatorbank på 6,800uF / kjøleplate i aluminium
 • 120W x 2 (max), 85W x 2 (RMS) høg ut effekt
Les mer

A-S501 er en integrert forsterker med digitale innganger. Imponerende høy lydkvalitet med mange prisverdige featuers og den elegante klassiske Yamaha designen.

 • ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) med komponenter av høy kvalitet
 • I/O (inngang til utgang) Direkte symmetrisk design
 • ART (Anti-Resolution and Tough) Bas
 • Spesiallaget transformator / kondensatorbank på 6,800uF / Kjøleplate i aluminium
 • 120W x 2 (max), 85W x 2 (RMS) høy ut effekt
 • Pure Direct modus for bedre lydkvalitet
 • Kontinuerlig variabel Loudness kontroll
 • Guldplaterte høyttalarterminaler + RCA (CD, Phono) og koaksial digitale terminaler
 • Digitale innganger for innkobling av TV eller Blu-Ray
 • Tilkobling for YBA-11 (trådløs Bluetooth adapter)
 • Kul klassisk Yamaha design (frontpanel og knapper i aluminium)
 • Auto Power Standby
 • ​ToP-ART Sound Quality Design og høyeste mulig komponent kvalitet

A-S501 ble laget for å gi maksimal ytelse og høy kvalitet. Den indre konstruksjonen med enkelt, direkte overføring av signaler garanterer optimal separasjon, eliminering av brus og distorsjon, og ren lydgjengiving. Dette inkluderer oppdelt strømforsyning for analoge og digitale lydkilder, samt Yamahas Original Top-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) og Art Base Chassi konstruksjon for å beskytte lydsignalene fra brus og vibrasjoner. Dessuten har alle delene og materialet blitt nøye utvalgt og er grundig testet for å se til at de er av høyeste kvalitet slik at alle fungerer sammen for å gi den absolutt beste lyden.

Komponenter av høg kvalitet for besta lydkvalitet

Spesiallagd transformator, skreddersydde blokk kondensatorer, en punkts jording, aluminium kjøleplater og andre deler av høyeste kvalitet som håndterer krevende lydsignalforhold. Kvaliteten på hver separate del, samt hvordan de fungerer sammen, bestemmer i prinsipp lydkvaliteten på produktet. Yamaha bruker kun høykvalitative komponenter som er nøye utvalgte og testede.

Skapt av Yamahas lange erfaring, tradisjon og høyteknologiske spisskompetanse

Yamaha, med en lang histore på over 125 år som produsent av musikkinstrument, har også et høyt anseende innom HiFi-komponenter. A-S301 skaptes gjennom å kombinere denne lange erfaringen med høy teknisk kompetanse. Basert på begrepet ‘’Natural Sound’’, for å gjengi all musikk som det virkelig høres ut. Alt bygges med presisjon og omsorg fra kretsdesign til rett følelse på reguleringen. Selv om dette er en innstegsmodell så får du en høy lydkvalitet og musikalsk lyd.

Pure Direct – gir et renere lyd

Pure Direct modusen gjør at lydsignaler får kortest mulig kretsvei, forbi buffer forsterkeren og tonen, loudness og balanse kontroller for å i stort sett eliminere risikoen for tap av signaler. Dette for å gi den reneste lyden og den høyeste lydkvaliteten.

Kontinuerlig variabel loudness kontroll

A-S501 har også en ny analog loudness kontroll funksjon på frontpanelet som bruker elektronisk volum. Dette gir en lydkvalitet og du kan justere loudness effekten om du ønsker. Separat fra hoved volumet, styres denne loudnessfunksjonen balansen mellom lav – og – høyfrekvente lyder. Det gjør at du hører full båndbredde uansett lydnivå. Man kan si at loudness funksjonen kompenserer for det naturlige tapet i det menneskelige ørets måte å høre for høye og lave frekvenser ved lave volumer.

Gullplaterte tilkoblinger

Gullplaterte terminaler sikrer en høykvalitativ tilkobling som forhindrer tap av signaler. A-S502 har gullplaterte høyttalerterminaler samt RCA (CD,Phono) og koaksiale digitale terminaler.

Digitale innganger for tilkobling av TV eller Blu-Ray

A-S501 er utstyrt for digitale lydinnganger, både optiske og koaksiale terminaler. Den optiske er for å ta imot lyd fra en TV, og den koaksiale for å ta imot lyd fra en Blu-Ray-spiller. Lyden blir i det digitale domenet, noe som gir deg en renere, mer dynamisk lyd uansett om du ser på sport, film eller konserter.

Tilkobling for YBA-11 Bluetooth Adapter

Med YBA-11, kommer du til å kunne strømme musikk trådløst fra en Bluetooth-kompatibel mobiltelefon eller PC. Takket være den digitale tilkoblingen og aptX® lydkodings algoritme kan du nyte trådløs musikk med optimal lydkvalitet. Strøm til YBA-11 får du behagelig via DC-utgang på baksiden av forsterkeren.

Speaker A, B eller A+B

Du kan koble til to ulike høyttalersystem i ulike rom og veksle mellom dem, eller få dem begge til å spille på en og samme gang. Det finnes fire terminaler, så gjennom å bare trykke på en knapp kan du veksle høyttaler for å matche lydkilden.

Subwoofer Terminal

På bak panelet finner du en terminal for tilkobling av en subwoofer: Det gjør at du enkelt kan øke bass lyden på systemet ditt for å få en mer kraftfull lyd med bedre total lydkvalitet.

Phono MM Terminal

Du kan koble til en platespiller (MM) for å spille vinylplater. Det gjør at du kan nyte både digitale CD-plater og analoge vinylplater.

Enkel men sofistikert design

Dette Yamaha klassiske, enkle og unike designet setter en Yamaha identitet på HiFi lydkomponentene våre. Aluminiums frontpanelet og vreden er av samme luksuriøse kvalitet som de som brukes på toppmodellene våre.

Fjernkontroll med enkel, ren design

Ren, enkel design på fjernkontrollen gjør den enkel å forstå og å bruke. Du kan også bruke fjernkontrollen for å styre en Yamaha CD-spiller.

Roterende inngangsvelgere med LED

Vridningskontrollen gjør det raskt og enkelt å velge inngangskilder. Den luksuriøse vreden har en herlig kvalitetsfølelse. Lysdioder viser tydelig hvilken kilde som er valgt, slik at du enkel kan veksle mellom kilder selv om det er mørkt i rommet.

Auto Power Standby Funksjon

Forsterkeren har en strømsparfunksjon som kjenner når den ikke har blitt brukunder en lengre tid (ca. 8 timer). Også om strømmer er på går den automatisk i standby-modus. Så uansett om du glemmer å skru den av, kommer den ikke til å stå å stjele strøm.

Kjappe fakta

 • ToP-ART med komponenter av høg kvalitet
 • Spesiallaget transformator / kondensatorbank på 6,800uF / kjøleplate i aluminium
 • 120W x 2 (max), 85W x 2 (RMS) høg ut effekt
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser