Tilbake til start
Ultra Hi-Float Kit

1 / 1

Ultra Hi-Float Kit

129 kr
Katastrofe! Alle dine heliumfylte lateksballonger som du pumpet opp i går ligger nå på gulvet i festlokalet og sover! Gjestene ramler inn en etter en og alle snur tvert i døren når de ser det kjedelige ballonghavet på gulvet. Og du blir stående ensom
Les mer
Katastrofe! Alle dine heliumfylte lateksballonger som du pumpet opp i går ligger nå på gulvet i festlokalet og sover! Gjestene ramler inn en etter en og alle snur tvert i døren når de ser det kjedelige ballonghavet på gulvet. Og du blir stående ensom igjen og gråter over de fornedrende ballongene som ødela alt. Absolutt alt.

Men slapp av, det var bare et mareritt, for du hadde selvfølgelig behandlet lateksballongene med Ultra Hi-Float før du fylte dem med helium i går, så alle svever fortsatt fint og flott i luften.

Ultra Hi-Float er en flytende væske som behandler innsiden av lateksballongene før de fylles med helium. Væsken legger seg som et tynt lag som dermed gjør at heliumet holder seg på plass mye lengre, opptil hele 5–6 dager for en ballong i standardstørrelse! 

En ubehandlet lateksballong med helium holder seg nemlig bare opptil ca. 6 timer, hvilket gjør Ultra Hi-Float til noe bortimot en nødvendighet, da du allerede dagen før kan forberede alle ballongene før tilstelningen eller festen.

Bruk en passelig mengde. Hvis du fyller ballongene dine med for mye Hi-Float, vil effekten bli motsatt. Det vil si at ballongen faller mot bakken.

Fakta om Ultra Hi-Float Kit:
  • Forlenger livslengden opptil 25 ganger (det innebærer en svevetid på opp til 5-6 dager for en lateksballong à ca. 30 cm)
  • Lett å bruke
  • Pumpe medfølger
  • Fungerer kun med heliumfylte ballonger
  • Giftfri og biologisk nedbrytbar
  • Skal IKKE brukes til konfettiballonger

Ultra Hi-Float Kit finnes i to varianter;
15 cl, som holder til ca. 25 lateksballonger, og 48 cl, som holder til ca. 100 lateksballonger (standardstørrelse).
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser