Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tysk Bondepike Karnevalsdrakt

449 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partyking AB

Overvåk produktets pris

Feir oktoberfest som en ordentlig tysk bondejente iført denne morsomme og veldig søte kjolen! Kjolen har et herlig luftig skjørt og sjarmerende seler dekorert med reinsdyrmotiv samt gullfargede knapper og spenner. Som prikken over ien følger det med en matchende, søt liten fjærhatt. Er det fest så er det fest!

Tysk Bondepike Karnevalsdrakt inkluderer en kjole og en hatt. Kjolen er laget av lys- og mørkebrun, korthåret plysj samt hvit tekstil. Overdelen på kjolen består av en kortermet, rynkete trøye med strikk i ermene og utrigningen samt et ekstra elastisk bystparti. Over trøyen sitter brune seler med motiv av et reinsdyr og grønne blad. Selene fortsetter nedover ryggen, der de krysses og holdes sammen med en stor, gullfarget spenne. Nederst på fremsiden sitter 2 stk. gullfargede dekorasjonsknapper med borrelåsåpning bak. Skjørtet har et mørkebrunt, bredt bånd ved midjen, som knytes bak på ryggen. Det består av 3 lag. Det øverste er brunt med et bredt dekorasjonsbånd med mønster, det mellomste består av hvit blonder som stikker ut litt nedenfor det øverste laget. Det nederste laget består av et enkelt hvitt stoff som gir ekstra puffeffekt. Hatten er liten, lys og mørk brun og har en rød fjær øverst. Støvler er ikke inkludert. Kompletter gjerne med liknende for et utseende som på bildet.

Størrelse: One size (voksen).

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .