Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Røykmaskin til Vann Pro

1 / 1

Røykmaskin til Vann Pro

2 295 kr
Røykmaskin som legges i vann, og som utvikler et skummelt røykteppe som flyter ut av beholderen. Røyken skapes ved hjelp av elektromagnetisk teknologi. På maskinen sitter det en sterk lysdiode som aktiveres automatisk. Denne maskinen krever ingen røy
Les mer
Røykmaskin som legges i vann, og som utvikler et skummelt røykteppe som flyter ut av beholderen. Røyken skapes ved hjelp av elektromagnetisk teknologi. På maskinen sitter det en sterk lysdiode som aktiveres automatisk. Denne maskinen krever ingen røykvæske, men legges ganske enkelt i vann.

Egner seg ypperlig til å plassere i en balje med vann for å skape en nifs stemning på festen. Maskinen og røyken som utvikles, er helt ufarlig for både mennesker og dyr.

Obs! Balje inngår ikke, men kan kjøpes separat.

Leveres komplett med skandinavisk strømadapter, og siden den går på strøm, kan den brukes om og om igjen. Røykmaskinen slår seg av med en timer.

Gjør slik:
  • Fyll en passende beholder med ca. 5–6 cm vann. (Obs! Bruk kun vann, siden annen væske kan føre til at membranen som lager røyken, blir klistret igjen og maskinen går i stykker).
  • Plasser den på et robust underlag, da det kan bli litt fuktig ved siden av beholderen.
  • Sett adapteren i stikkontakten og plasser den sølvfargede delen i vannet. Det er viktig at den svarte buen på den sølvfargede delen er under vann for at det skal dannes røyk.

Tips! Sett vannbeholderen på et sted det er bevegelse i luften – det blir mer effektfullt når røyken beveger seg litt.

Identifikasjon

EAN 7330566607546
Produsentens artikkelnummer 60754
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser