Tilbake til start
Remy Martin Sjokolade Likør

1 / 1

Remy Martin Sjokolade Likør

89 kr
Remy Martin, legendenes legende når det kommer til Cognacproduksjon. Remy Martin er en fransk cognacprodusent som ble grunnlagt allerede i 1724. Selskapet har vært svært nøye med å beholde samme produksjonsmåte og ingredienser i løpet av sine år som
Les mer
Remy Martin, legendenes legende når det kommer til Cognacproduksjon. Remy Martin er en fransk cognacprodusent som ble grunnlagt allerede i 1724. Selskapet har vært svært nøye med å beholde samme produksjonsmåte og ingredienser i løpet av sine år som produsent. Mange av drikkene deres kjenner du sikkert igjen, blant annet: Grand Cru eller XO-gruppen; Spéciale og Excellente. At sjokolade og likør hører sammen, ja det er ingen nyhet.

Remy Martin Sjokolade Likør er en sjokolade- og likørkombinasjon kun for finsmakere. Den kommer med en vekt på 100 gram, har ti store likørfylte biter med en meget god og behagelig smak. Etter den første tyggen merker du deg den herlige sjokoladen som smelter forsiktig. Du kjenner dessuten et sprøtt lag som setter i gang smaksløkene. Etter en stund kommer du inn til selve likøren, hvor sjokolade- og likørkombinasjonen viser sitt sanne ansikt. Helt enkelt en smak som er verdt å prøve. Dessuten der det en utmerket gave til besteforeldre.

Selges enkeltvis, inneholder 10 biter med en vekt på 100 gram.

Passer ikke for mindreårige!

Ingredienser: Sukker, kakaomasse, kakaosmør, Rémy Martin (7,5%), helmelkpulver, skummet melkepulver, smørfett, emulgeringsmiddel (soyalecitin), naturlig vaniljeekstrakt. Kakao: min 37 %. Kan inneholde spor av hasselnøtter, mandel, pekannøtter, valnøtter, cashewnøtter, pistasjnøtter, egg og gluten. Forandringer i produktenes innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt.


Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 g
Energi / Energiaa /Energy
2040 kJ490 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
24 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
14 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
56 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
54 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
-
Protein / Proteiinia
4 g
Salt / Suolaa
127 mg
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser