Tilbake til start
Partysett Happy Birthday Roségull

1 / 1

Partysett Happy Birthday Roségull

449 kr
Hva sier du til at vi kan tilby et festsett som resulterer i at du ikke lenger trenger å lete etter produkter for å dekorere og dekke bordet med? Blir du glad? Da kan vi melde om at i dette settet er alt du kan tenke deg og som du trenger til festen
Les mer
Hva sier du til at vi kan tilby et festsett som resulterer i at du ikke lenger trenger å lete etter produkter for å dekorere og dekke bordet med? Blir du glad? Da kan vi melde om at i dette settet er alt du kan tenke deg og som du trenger til festen inkludert. Det vil si servietter, papptallerkener, kopper, partyhatter, dekorasjoner og mye annet som følger med – alle produktene i en gyllen roséfarge med hvite elementer. Luksus, luksus, luksus!

Partysett Happy Birthday Roségull er et fantastisk bursdagssett som inneholder dekorasjoner og tilbehør til å dekke bordet til bursdagsfesten med. Temaet er roségull og passer til så vel voksenfester som barnefester. Produktmaterialet er av papp og lateks. Pakken passer for et selskap på opptil 16 personer.

I pakken er følgende produkter inkludert:
  • 16 servietter (33 x 33 cm)
  • 16 papptallerkener (25 cm/d)
  • 16 pappkopper (9,5 x 7,5 cm)
  • 16 partyhatter (13 cm)
  • 1 girlander (180 cm)
  • 5 konfettiballonger (Ø 30 cm)

MERK at konfettiballongene er laget av lateks og kan fylles med både helium og luft. Flytiden med helium er på opptil 6 timer. Ballongene er fylt med konfetti.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser