Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Paradeflagg Pride

1 / 1

Paradeflagg Pride

4995 kr
Kjenner du at en vanlig vimpel på en blomsterpinne ikke ordentlig strekker til for at du skal få fram ditt budskap? Eller vil du helt enkelt bare overgå naboens normalstore fane? Har familien, foretaket eller foreningen planer om å delta i en pridepa
Les mer
Kjenner du at en vanlig vimpel på en blomsterpinne ikke ordentlig strekker til for at du skal få fram ditt budskap? Eller vil du helt enkelt bare overgå naboens normalstore fane? Har familien, foretaket eller foreningen planer om å delta i en prideparade? Uansett hvordan og hvor du vil bruke det, så er dette gigantiske prideparadeflagget helt riktig greie for deg.

Paradeflagg Pride er produsert i polyester med det enorme målet 3x10 meter. Skulle det ikke være nok, så går det aldeles utmerket an å feste to eller flere av disse flaggene i hverandre ved hjelp av borrelåsen som er ferdig fastsydd på hver kortside av flagget. Kjempeenkelt! Happy pride!
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .