Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

OppoSuits Tropicool Shorts Dress

1 / 1

OppoSuits Tropicool Shorts Dress

899 kr
Det kan bli litt klønete om du vil kle deg ut som et palmetre på Hawaiikarnevalet. Bare tenk på det! Du blir stiv som en pinne og kan ikke slå deg løs som du ønsker på dansegulvet. Nei, hopp heller i denne
Les mer
Det kan bli litt klønete om du vil kle deg ut som et palmetre på Hawaiikarnevalet. Bare tenk på det! Du blir stiv som en pinne og kan ikke slå deg løs som du ønsker på dansegulvet. Nei, hopp heller i denne superskjønne OppoSuits Tropicool Shorts Dress i stedet, så kan du danse så mye du vil og samtidig se palmetreete og cool ut. Du kommer heller ikke til å svette i hjel ettersom dressen kommer i en sommerlig variant med korte ermer og shorts.

OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige dresser, bortsett fra kvalitet og passform. De er laget i morsomme, uvanlige mønstre og farger i et gjennomtenkt design. Takket vært materialets kvalitet kan du bruke din OppoSuit om og om igjen uten at den mister passformen.

Merk at OppoSuits dresser er av en slimfit-modell. Vi anbefaler derfor at du går for den største størrelsen om du synes det er vanskelig å velge mellom to størrelser.

OppoSuits Tropicool Shorts Dress inkluderer:
  • En kortermet rosa jakke med motiv med svarte og lilla palmer. Jakken har tre lommer på utsiden, en skjult innerlomme, samt knepping foran (rosa knapper).
  • Et par matchende dressshorts med glidelås i gylfen, lommer og hemper.
  • En matchende slips.
  • Finnes i størrelsene: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .