Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Obelix Viking Karnevalsdrakt

449 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partyking AB

Overvåk produktets pris

Bautasteeeeiin!!! Det er best å følge med når Obelix leverer råvaren sin, bautastein. Det kan hende man havner under den.
Til neste karneval med tema Frankrike, serier eller vikinger så kan denne drakten passe bra. Alle kjenner til radarparet Asterix og Obelix og deres stadige kamp mot romerne. 

Obelix Viking Karnevalsdrakt inkluderer blå- og hvitstripete bukser i ekstra stor modell samt et grønt belte. Hjelm, parykk og overkropp-drakt er ikke inkludert.

Finnes i størrelse: Medium og Large.

Dette er et Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers er kjent for sine kostymer som er av fantastisk kvalitet. Kanskje koster de litt mere, men de er helt i sin egne klasse! Ikke å sammenligne med andre kostymer altså. Takket vare tøyets kvalitet kan du vaske og bruke drakten igjen og igjen.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .