Tilbake til start
Morphsuit Grønn Barn Karnevalskostyme

1 / 1

Morphsuit Grønn Barn Karnevalskostyme

449 kr
I blant kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilket karnevalskostyme man vil ha på, men da er Morphsuits det klokkerene valget! Morphsuits er de tighte helkroppsstrømpene som sitter perfekt langs kroppen og dekker deg fra topp til tå, inkludert
Les mer
I blant kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilket karnevalskostyme man vil ha på, men da er Morphsuits det klokkerene valget! Morphsuits er de tighte helkroppsstrømpene som sitter perfekt langs kroppen og dekker deg fra topp til tå, inkludert hode og ansikt. Det beste av alt er at du kan gå bananas på dansegulvet uten å trenge å avsløre hvem du er!

Morphsuit Grønn Barn Karnevalskostyme er et grønt helkroppskostyme for barn som er produsert av polyester og spandex, hvilket gjør at det kan tøyes opp til 4 ganger sin opprinnelige størrelse. Produsenten anbefaler å ta en størrelse større dersom du vipper mellom to. Kostymet er behagelig å ha på kroppen samt over hodet, og barnet kan både puste og se gjennom tøyet (noe begrenset sikt). Det er glidelås langs ryggen, og bak hodet lukkes kostymet med borrelås.

  • Finnes i størrelsene: Small, Medium og Large
  • Inkluderer: Helkroppskostyme med hette
  • Materiale: 87% polyester og 13% spandex

Dette er et offisielt lisensiert Morphsuits™-produkt.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser