Tilbake til start
Konfettiballonger Team Bride Rosa/Rosegull

1 / 1

Konfettiballonger Team Bride Rosa/Rosegull

69 kr
Er du på utkikk etter den perfekte dekorasjonen til utdrikningslaget, som både er smakfull og stilig? Da er disse fine lateksballongene med konfetti noe for deg. Teksten "Team Bride" viser tydelig hvilken type fest det er snakk om, og skaper umiddelb
Les mer
Er du på utkikk etter den perfekte dekorasjonen til utdrikningslaget, som både er smakfull og stilig? Da er disse fine lateksballongene med konfetti noe for deg. Teksten "Team Bride" viser tydelig hvilken type fest det er snakk om, og skaper umiddelbart god stemning. Perfekt som en overraskelse på utdrikningslaget, hvor du kan feste en bunt på den kommende bruden slik at det ikke er tvil om hvem det er som snart skal gifte seg.

Konfettiballonger Team Bride Rosa/Rosegull inneholder fem lateksballonger. Hver ballong er 30 cm i diameter, gjennomsiktig med teksten "Team Bride" og inneholder rosa/rosegullfarget konfetti. Husk at ballongene må gnis for at konfettien skal "våkne" inni ballongen. Du kan fylle ballongen med helium eller luft. Med helium har den en svevetid på ca. 6 timer.

Selges i 5-pakning.
Vi anbefaler å bruke ballongpumpe når du blåser opp dine latexballonger for å minske risikoen at de sprekker i ansiktet.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser