Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Kamuflasje Militærjente Deluxe Drakt

799 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partyking AB

Overvåk produktets pris

Ta kontroll over troppene med denne flotte kamuflasjedrakten. Uansett om det gjelder trengsel i baren eller på dansegulvet, vil du ha styr på situasjonen. Med denne drakten kamufleres du ikke, men du vil garantert skille deg ut i mengden.

Kamuflasje Militærjente Deluxe Drakt er en figurnær drakt med lange ermer og korte bein med klassisk kamuflasjemønster. Til drakten følger det også med en svart sele som du spenner foran på magen.

Er du usikker på størrelsen, anbefales en størrelse større på denne drakten.

  • Finnes i størrelse: small, medium og large
  • Inkluderer: drakt og sele
  • Materiale: polyester


Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine karnevalskostymer av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i en helt egen klasse! De kan altså ikke sammenlignes med andre karnevalskostymer. Takket være stoffkvaliteten kan du vaske og bruke kostymet om og om igjen.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .