Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Gresskar i Nett Borddekorasjon

59 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partyking AB

Overvåk produktets pris

Også på halloween skal det gjerne dekkes opp med mat og andre festligheter. Til forskjell fra andre fester vil man her gjerne servere mat som ser mindre appetittlig ut ved hjelp av karamellfarger og skremmende dekorasjoner. Gresskar i Nett Borddekorasjon kan man riktignok ikke spise, men den fungerer superbra som dekorasjon for å gi bordet det rette utseendet.

Gresskar i Nett Borddekorasjon består av 6 gresskar i flere ulike størrelser og farger; oransje, gul og hvit. De ligger alle samlet i et nett, og er perfekte til å legge på bordet sammen med all maten. Gresskarene er laget av et porøst materiale og egner seg best innendørs.

Materiale: Plast.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .