Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Frozen 2 Elsa Premium Barn Karnevalskostyme

995 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partyking AB

Overvåk produktets pris

Kle deg like fin og vakker som Elsa på neste karneval! Prinsessen fra den uimotståelig populære filmserien Frost har fått barn over hele verden til å forelske seg i filmene. Etter våre tidligere erfaringer vil denne kjolen bli en suksess – enten den skal brukes til hverdags eller på karneval.

Frozen 2 Elsa Premium Barn Karnevalskostyme kommer i tre ulike størrelser for barn og består av en vakker kjole i ulike frostblå nyanser. Kjolen er laget av høykvalitets polyester og har perfekt passform. Legg merke til at sko og eventuell parykk ikke følger med.

  • Materiale: Polyester
  • Størrelse: Small, Medium, Large (barn)
  • Består av kjole, underskjørt
  • Uten sko og parykk

Dette er et offisielt lisensiert produkt.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .