Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Frozen 2 Ballonger

1 / 1

Frozen 2 Ballonger

49 kr
Hva passer vel bedre enn disse Frost-ballongene som dekorasjon hvis din Frost-gale sønn eller datter skal ha bursdagsfeiring snart? Matche gjerne med Frost-tallerkener og ytterligere borddekkings- og dekorasjonstilbehør for en magisk barnebursdag! F
Les mer
Hva passer vel bedre enn disse Frost-ballongene som dekorasjon hvis din Frost-gale sønn eller datter skal ha bursdagsfeiring snart? Matche gjerne med Frost-tallerkener og ytterligere borddekkings- og dekorasjonstilbehør for en magisk barnebursdag!

Frozen 2 Ballonger leveres som en 8-pakning og inneholder fire blå og fire rosalilla ballonger med motiv av Disney-prinsessene. Ballongene måler cirka 28 cm og kan fylles med både helium og luft. Ballongene flyr i rundt 6 timer med helium som fyll. Ballongene passer perfekt til barnebursdagen, men også til fest med Disney-tema.

  • Materiale: lateks
  • Antall: 8-pakning
  • Mål: 28 cm
  • Fyll: luft/helium
  • Svevetid: opptil 6 timer med helium

Dette er et offisielt lisensiert produkt.
Vi anbefaler å bruke ballongpumpe når du blåser opp dine latexballonger for å minske risikoen at de sprekker i ansiktet.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .