Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Frost 2 Anna Premium Barn Karnevalskostyme

995 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partyking AB

Overvåk produktets pris

I dette nydelige karnevalskostymet forvandles du til Anna fra filmen Frost. Forhåpentligvis støter du på søsteren Elsa og kanskje også snømannen Olaf og reinsdyret Svein. Et herlig karnevalskostyme som kan brukes til neste fest eller karneval!

Frost 2 Anna Premium Barn Karnevalskostyme inkluderer en luksuriøs kappe i lilla, en drakt med lange ermer, mange flotte detaljer og et brunt belte. Karnevalskostymet er laget med polyester av meget høy kvalitet. Det kommer i tre størrelser som passer for barn og tåler kun håndvask. Skoene på bildet følger ikke med.

Selges enkeltvis og fås i størrelsene Small, Medium og Large (barn).

Dette er et offisielt lisensiert produkt.

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .