Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Flaggballonger Sverige

1 / 1

Flaggballonger Sverige

49 kr
Visste du at Sverige er Europas femte største land? Og at Sverige er et av Europas sterkest krigførende land opp gjennom historien? Og visste du at svensker nesten aldri feirer nasjonaldag, til tross for at stoltheten faktisk er der? Kanskje vi nordm
Les mer
Visste du at Sverige er Europas femte største land? Og at Sverige er et av Europas sterkest krigførende land opp gjennom historien? Og visste du at svensker nesten aldri feirer nasjonaldag, til tross for at stoltheten faktisk er der? Kanskje vi nordmenn kan feire litt for dem? Vi er jo gode på dette med nasjonaldag. Eller kanskje vi i kommende skisesong skal vise svenskene litt sympati? .

Flaggballonger Sverige er blå, gule og hvite ballonger av latex som passer utmerket til å feire både den svenske nasjonaldagen, studenten eller midtsommeraften – eller for å sympatisere med dem i skiløypa. De blå og gule ballongene er ensfargede, og de hvite har flere små motiver av den svenske flagget.
Leveres i 10-pakning.
Kompletter kjøpet ditt med et av våre heliumsett for den ultimate ballongopplevelsen.

Mål: ca. 25-30 cm diameter.

Svevetid med helium: Opptil 6 timer.

Vi anbefaler å bruke ballongpumpe når du blåser opp dine latexballonger for å minske risikoen at de sprekker i ansiktet.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser